Disney World - Animal Kingdom

Ja så var de slut på Disney World för oss. En regning helt underbar gårdag följdes upp av en alldeles för varm dag och en stor besvikelse fast det blev rätt bra ändå! Vi hade ju tänkt att Animal Kingdom skulle vara Disneydjurens park, Lejonkungen, Robin Hood med mera men det var bara en stor djurpark med karuseller! Vi har varit på safaritur i Afrikas djurlandskap i alla fall! Disney World är jätteduktiga på att leva in sig i naturen och allt är väldigt välplanerat! Ofta utspelas små scener i allt man gör och som på alla andra ställen vi har varit så är personalen helt underbara! Inga sura miner här inte! Vi missade dagens "Djungelparad", vi var fullt upptagna med att åka Dinosaurie, en guppande bilsafari i Dinosaurievärlden. Åkte den två gånger på rad, det är dagens höjdpunkt! Roligaste åkattraktionen på länge!

Som sagt så var den här dagen alldeles för varm för att tillbringas på en park men vad gör man inte. När vi kom hem åt vi kvällsmat och sen gick vi för att doppa oss i poolen. Inte ens det kunde svalka oss! Poolen var säkert 30grader varm! Puh! Imorgon ska vi på Sea World! Det ska också bli väldigt spännande! Vi gör bara spännande saker :P

Till min Texas! Jag saknar dig! De säger att du har det bra, hoppas de ger dig en puss på örat ibland! <3

Till Viran! Jag saknar dig, min Prinsessa!


Vi utanför Dinosaurie! Vi håller på att smälta bort om inte det syns! ;)



Kommentarer
Postat av: MAMMA O TEXAS

GOD MORGON! VAR UTE OCH ÅKTE HÄFTIG MOTORBÅT IGÅR. VI VAR OCH GRILLADE PÅ HARÖN MED LARSSONS, RAMBERGS OCH JILL OCH CLAES. DET VAR CLAES SOM HADE DETTA FARTVIDUNDER. EVVE BLEV OCKSÅ HÄMTAD OCH NJÖT AV BÅTFÄRDEN. ANNARS ALLT VÄL.

2009-08-02 @ 09:31:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0