Disney World - Magic Kingdom

Idag har vi varit DÄR! Drömmen att få besöka Disney World - Orlando har blivit sann! Det var helt underbart! Går inte att beskriva, till en början med hade vi tur med vädret. Det var blå himmel och sol och riktigt varmt! Några timmar senare drog det in stora gråa moln som valde att släppa ner massor utav regn på oss! Till slut efter mycket velande gjorde vi som resten av folket, köpte en poncho och begav oss ut i regnet! De som inte hade det var nämligen inte torra någonstans! Och så kul är det inte att bli alldeles dygnsur när man ska vara ute 12h på en dag!

Vi har typ besökt varenda liten del av parken och åkt alla attraktioner utom de stora fartfyllda! ;P Varje disneyfigur har i princip en egen "tur genom riket" som man kan åka. Det var en riktig upplevelse att åka igenom dessa!  Dessutom har Anna-Karin dragit in oss i varenda souvenirbutik på hela området, och tro mig, det är MÅNGA! Det fanns så mycket att köpa att man inte visste vad man ville ha!


Anna-Karin med det berömmda Disney slottet i bakgrunden, precis innanför grindarna!


På ångbåten!


På väg in på 3D film! Skit snygga solbrillor ;)


På väg in till Mimmi och Musse!


Kitty och Musse Piggs brevlåda! ;)


I egen hög person! MUSSE PIGG! Säga vad man vill men på något sätt är det hans värld!

Kram på er!

Kommentarer
Postat av: MAMMA O TEXAS

GOD MORGON! DET ÄR JU BARA SÅ MAN FÅR TROTSA VÄDRET. SÅ KUL NI HAR, HÄRLIGT. TRÄFFADE KARIN IGÅR HON FÖLJER DIG OCKSÅ OCH DU HADE JU SMSAT HENNE. TREVLIGT. FORTSÄTT OCH NJUT!

2009-08-01 @ 09:55:23
Postat av: Pernilla Å

Ja, ja vad är lite regn mot att få träffa Musse?

Har varit på Disneyland Paris och håller med dej om att det är en upplevelse, även om nu inte Paris kan mäta sig med det "riktiga" stora Disney. Robyn önskar att få åka dit igen och i så fall hänger jag gärna med en gång till.

Ha det så bra och sköt om Er.

/P

2009-08-01 @ 11:13:32
URL: http://pernillaochpuma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0